خبرهای ویژه

» آخرین_اخبار » خلاف سازی وسط شهر در روز روشن! ماجراهای خانه جنجالی خیابان استادسرا ادامه دارد + اسناد

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۶ - ۱۷:۱۰

 کد خبر: 623
 19 بازدید

خلاف سازی وسط شهر در روز روشن! ماجراهای خانه جنجالی خیابان استادسرا ادامه دارد + اسناد

 چندی پیش بود که موضوع خانه منتسب به خانواده مادری استاد امیرهوشنگ ابتهاج در رشت به سوژه داغ رسانه ها تبدیل شد. 

خلاف سازی وسط شهر در روز روشن! ماجراهای خانه جنجالی خیابان استادسرا ادامه دارد + اسناد
The short URL of the present article is: https://enekasazad.ir/08897
 چندی پیش بود که موضوع خانه منتسب به خانواده مادری استاد امیرهوشنگ ابتهاج در رشت به سوژه داغ رسانه ها تبدیل شد. 

به گزارش انعکاس آزاد، چندی پیش بود که موضوع خانه منتسب به خانواده مادری استاد امیرهوشنگ ابتهاج در رشت به سوژه داغ رسانه ها تبدیل شد. خانه‌ای که از یک سو میراث فرهنگی آن را بخشی از یک خانه اعیانی که متعلق به خانواده مادری استاد ابتهاج می‌دانست و مدعی بود که خانه مربوط به محل تولد استاد ابتهاج ساختمان دیگری در مجاورت همین خانه یعنی ساختمان فعلی سازمان پسماند است و از سوی دیگر برخی از اعضای شورای شهر خانه مورد مناقشه را خانه محل تولد استاد ابتهاج می‌دانستند.

هرچند که این ماجرا هیچ‌گاه روشن نشد اما اسناد موجود نشان می داد که خانه مورد بحث قدمتی کمتر از ۶۰ سال داشته و نمی‌تواند خانه محل تولد استاد ابتهاج باشد. اما هرچه که بود در نهایت این خانه توسط مالک تخریب شد. اکنون اما ماجرای این خانه جنجالی ادامه‌دار شده است و انگار پایانی بر ماجراهای پر سر و صدای آن نیست.

برخی اسناد در اختیار گرفته حکایت از آن دارد که ملک مذکور ۳۶ متر و ۵۶ سانتی متر عقب‌نشینی داشته که این میزان عقب‌نشینی بر اساس شواهد اعمال نشده است. از سوی دیگر نامه‌ای از سوی میراث فرهنگی در سال ۹۵ در اختیار گرفته که نشان می دهد میراث فرهنگی در اقدامی عجیب از کلمه “بدون عقب‌نشینی” در نامه خود استفاده کرده است تا این مجوز در اختیار سازنده قرار گیرد که ساختمان را بدون توجه به اصول مورد تایید شهرداری بسازد! اتفاقی که بسیار عجیب به نظر می‌رسد.

اینکه چگونه میراث فرهنگی به صورت خودسر اقدام به دستور ساخت‌وساز بدون عقب‌نشینی را صادر می‌کند خود نکته عجیبی است. آن‌هم در شرایطی که مسئول اول تا آخر ساخت‌وساز در محدوده شهری شهرداری‌ها هستند! نکته دیگر آنکه تاریخ این نامه به سال ۱۳۹۵ است و در پاراگراف آخر همین نامه تاکید شده است که اعتبار این مجوز که از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ابلاغ شده بود از زمان صدور به مدت شش ماه بوده و در صورت انقضاء تاریخ می‌باید بر اساس قوانین جاری دوباره استعلام گرفته شود.

همچنین در نامه شهرداری منطقه یک رشت در تاریخ ۲۱ بهمن ۹۷ تاکید شده است که متقاضی تاکنون طبق بند ۷ نامه فوق‌الذکر (اشاره به نامه میراث فرهنگی گیلان در تاریخ ۲۴ اسفند ۹۵) موفق به اخذ تاییدیه نقشه‌های معماری از آن اداره کل نگردیده است. فارغ از این موضوع بر اساس تصویر پروانه در اختیار گذاشته شده شهرداری منطقه یک بر روی اجرای عقب‌نشینی در ساخت‌وساز این ساختمان تاکید کرده است.

در همین راستا یکی از اعضای شورای شهر رشت نیز در گفتگو با خبرنگار رشت۲۰ تاکید می کند که استعلام یا درخواست مجددی برای مجوز گرفته نشده و همچنین مالک مجوزی برای تخریب ملک نداشته است و مراحل قانونی برای برخورد با تخلفات احتمالی می‌بایست هرچه سریع‌تر صورت بپذیرد.

رشت۲۰،


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : آخرین_اخبار , اخبار ویژه
ارسال دیدگاه

تبلیغات