خبرهای ویژه

» آخرین_اخبار » بیمه سلامت به ناباروران چه خدماتی ارائه می‌دهد؟

تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۲۳ - ۱۶:۱۶

 کد خبر: 4266
 23 بازدید

بیمه سلامت به ناباروران چه خدماتی ارائه می‌دهد؟

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی در تشریح خدمات مراکز ناباروری طرف قرارداد بیمه سلامت گفت: این مراکز خدماتی نظیر IVF  ، تلقیح داخل رحم (IUI)، میکرواینجکشن و خدمات FET سه بار در سال به بیمه شدگان ارائه می‌کند.

بیمه سلامت به ناباروران چه خدماتی ارائه می‌دهد؟
The short URL of the present article is: https://enekasazad.ir/07238

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی در تشریح خدمات مراکز ناباروری طرف قرارداد بیمه سلامت گفت: این مراکز خدماتی نظیر IVF  ، تلقیح داخل رحم (IUI)، میکرواینجکشن و خدمات FET سه بار در سال به بیمه شدگان ارائه می‌کند.

علیرضا رمزی در نشست خبری که امروز، ۲۳ اردیبهشت ماه در اداره کل بیمه سلامت استان برگزار شد، اظهار کرد: بیمه سلامت شامل صندوق بیمه کارکنان دولت، روستاییان، سایر اقشار، ایرانیان و بیمه سلامت همگانی می‌شود که از اردیبهشت ماه سال جاری به صندوق بیمه ایرانیان تغییر نام داده است.

وی با اشاره به رشد ۱۰.۷۸ درصدی پوشش بیمه در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ افزود: اکنون چهار میلیون و ۸۴ هزار و ۲۹۷ نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که ۶۲ درصد جمعیت استان را دربر دارند.

رمزی بیان کرد: سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۱۱۱ بیمار خاص در درمان بیماری‌های خاص پنجگانه اولیه شامل ام اس، پیوند کلیه، دیالیز صفاقی، هموفیلی و بیماری مزمن کلیوی از خدمات بیمه سلامت بهره‌ بردند. این آمار در سال ۱۴۰۰ در همین حوزه ۷۵۷۵ بیمار بوده که علت ریزش فوت برخی بیماران، خارج شدن از پوشش بیمه و… است.

صدور ۳۴ هزار دفترچه بیمه سلامت برای اتباع خارجی در خراسان رضوی

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی مطرح کرد: بیمه اتباع خارجی از سال ۹۴ آغاز و تاکنون ادامه دارد و یکی از ویژگی‌های این استان بشمار می‌رود. در همین راستا اتباعی که کارت آمایش و مستندات آنها مورد تایید اداره کل اتباع و امور خارجی باشد از خدمات بیمه می‌توانند بهره‌مند شوند.

وی اعلام کرد: تاکنون برای ۳۴ هزار و سه تبعه خارجی دفترچه بیمه سلامت صادر شده است. از این تعداد ۳۲ هزار و ۹۶۲ دفترچه آسیب‌پذیر و ۱۰۴۱ دفترچه غیرآسیب‌پذیر بوده است. در سال ۱۴۰۱ تعداد دفترچه‌های خاص در استان صفر بوده که سال قبل آن ۵۰ دفترچه در این حوزه صادر شده بود.

رمزی با اشاره به فعالیت ۷۷ دفتر پیشخوان در خراسان رضوی که خدمات بیمه گری را انجام می‌دهند، توضیح داد: در حال حاضر از این تعداد ۲۶ دفتر در مشهد و ۵۲ دفتر در شهرستان‌ها فعالیت دارند در مجموع ۱۰۰ نفر نیروی شاغل در دفاتر طرف قرارداد، خدمات بیمه گری را انجام می‌دهند.

خراسان رضوی در جمعیت بیمه شدگان، استان اول کشور است

وی تصریح کرد: خراسان رضوی در جمعیت بیمه شدگان، استان اول و در موسسات طرف قرارداد، استان دوم کشور است. اکنون ۵۹۱۷ مرکز مستقل و غیرمستقل طرف قرارداد بیمه سلامت هستند و به بیمه شدگان خدمات ارائه می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی ادامه داد: مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت شامل پزشک عمومی، متخصص، فوق تخصص، پزشکی هسته‌ای، آزمایشگاه، بیمارستان، تصویربرداری، داروخانه، کانکس داروخانه، درمانگاه، مرکز بهداشت، شیمی درمانی، فیزیوتراپی، مرکز جراحی محدود، مرکز جامع توانبخشی، ارتوپدی فنی، مرکز دیالیز، مرکز تخصصی درمان ناباروری، مرکز درمان سوء مصرف موادمخدر و ماما به بیمه شدگان خدمات درمانی ارائه می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی اظهار کرد: باتوجه به اهمیت جوانی جمعیت و تاکید مقام معظم رهبری به  افزایش جمعیت و جلوگیری از جامعه‌ای کهنسال، بیمه سلامت خدمات خود را در مراکز ناباروری افزایش داده است.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر ۸ مرکز ناباروری شامل ۵ مرکز دولتی دانشگاهی و ۳ مرکز خصوصی در استان فعالیت دارند، گفت: از این تعداد ۴ مرکز در مشهد و مابقی در شهرستان‌های سبزوار، تربت جام، کاشمر و تربت حیدریه به بیمه شدگان خدمات ارائه می‌کنند. مرکز ناباروری رایان در مشهد هنوز برای طرف قرارداد شدن اقدام نکرده است و همچنین مرکز ناباروری شمس شرق در نیشابور که در حال تجهیز و راه‌اندازی است به بخش خصوصی و دولتی افزوده خواهند شد.

رمزی خاطرنشان کرد: مراکز ناباروری طرف قرارداد در سه سطح یک، دو و سه به بیماران خدمات می‌دهند. در سطح یک فقط خدمات ویزیت توسط متخصص ارولوژی و زنان، سطح ۲ علاوه بر ویزیت خدماتIUI  و در سطح سه کلیه خدمات درمانی ناباروری ارائه می‌شود.

وی در تشریح خدمات مراکز ناباروری طرف قرارداد بیمه سلامت مطرح کرد: این مراکز خدماتی نظیر IVF  ، تلقیح داخل رحم IUI ، میکرواینجکشن و خدمات FET سه بار در سال به بیمه شدگان ارائه می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی تعداد بیماران نشاندار شده در حوزه ناباروری در استان را ۹۰۳۴ نفر اعلام کرد و افزود: تاکنون در این حوزه ۲۵ میلیارد تومان برای بیماران سرپایی و ۱۰ میلیارد تومان برای بیماران بستری هزینه پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی تصریح کرد: اکنون ۶۹۵ پرونده سرباری در استان وجود دارد که ۱۰۹ میلیارد تومان هزینه شده است. این پرونده‌ها شامل بیمارانی می‌شود که از سایر نقاط برای دریافت خدمات به مشهد آمده‌اند.

شناسایی ۶۷ هزار بیمار خاص و صعب العلاج

وی در ادامه به شیوه نامه بیماران خاص و صعب العلاج که با دو تبصره ۹ و ۱۷ در آبان و آذرماه سال گذشته ابلاغ شده است، اشاره کرد و توضیح داد: اجرای این شیوه نامه از مهرماه سال گذشته آغاز و تاکنون ادامه دارد و ۱۰۷ بیماری در این حوزه را تحت پوشش بیمه سلامت قرار داده است.

رمزی در تشریح تبصره ۹ و ۱۷ در شیوه نامه بیماران خاص و صعب العلاج گفت: در تبصره ۱۷ تعداد ۴۴ بیماری مشخص شده که خدمات شامل ویزیت و خدمات جانبی با فرانشیز پایین‌تر ارائه می‌شود و در تبصره ۹ تعداد ۱۰۷ بیماری مشخص شده که بیماران می‌توانند با اسناد بیماری به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد مراجعه کنند و مبالغی را به عنوان مبلغ خارج از ضوابط دریافت کنند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی اعلام کرد: تاکنون در تبصره ۱۷ تعداد ۶۷ هزار بیمار خاص شناسایی شده‌اند که از این تعداد ۵۹ هزار و ۸۲۵ بیمار نشان آنها تایید و بیمه فعال دارند. همچنین برای این تعداد ۱۲ میلیارد تومان هزینه سرپایی و ۲۸۰ میلیون تومان (در بهمن و اسفندماه) هزینه بستری پرداخت شده است.

رمزی تعداد بیماران ثبت شده در سایت نوبت دهی تبصره ۹ را ۶۱۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۵۵۰۰ بیمار مدارک آنها تحویل شده و ۳۵۰۰ بیمار اسناد آنهاد رسیدگی و به ستاد سازمان جهت پرداخت ارسال شده است. تاکنون در این حوزه ۲۵ میلیارد تومان به بیماران پرداخت شده است.

وی مطرح کرد: از سال ۸۴ که بیمه روستایی شکل گرفته است، ساکنان روستایی که جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۸۳۰ هزار نفر هستند از خدمات بیمه روستایی بهره مند هستند. جمعیت روستایی مشمول سرانه در ۶ دانشگاه علوم پزشکی استان تعداد ۲ میلیون و ۳۱۰ هزار نفر هستند.

رمزی پزشک خانواده و نظام ارجاع را یک طرح موفق دانست و خاطرنشان کرد: تعداد ۴۵۰ پزشک در این طرح طرف قرارداد بیمه سلامت هستند که از این تعداد ۱۸۵ پزشک در مشهد و ۲۶۵ پزشک در شهرستان‌های استان خدمات ارائه می‌کنند.

بیش از ۵۹ هزار نفر معلول از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند هستند

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی با اعلام اینکه خراسان رضوی رتبه اول جمعیت معلول تحت پوشش در بیمه سلامت را دارد، اظهار کرد: تعداد ۵۹ هزار و ۱۵۶ معلول در حوزه‌های اختلالات جسمی و حرکتی، بینایی، صوت و گفتار، شنوایی، روانی و کم توانی ذهنی از این بیمه خدمات می‌گیرند.

رمزی بیان کرد: اکنون تعداد ۸۲۷ بیمار اوتیسمی شناسایی شده‌اند و در سه سطح یک تا سه از طریق بیمه سلامت خدمات دریافت می‌کنند./ایسنا


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : آخرین_اخبار , اجتماعی
ارسال دیدگاه

تبلیغات